Je Velenje po 60 letih že Srbo-Balkan?

  • Napisal  Andrej Jevšenak
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Velenje Velenje

Na reklami  Našega  Časa za koncert ob prazniku mestne občine Velenje 21. septembra 2019 je vidno, da to mesto ni več slovensko. Čeprav naj bi bila pevka Ljubljančanka- Ines Erbus,  se vidi, da  ta mladina ne zna peti slovensko, poje  le še jugosrbsko - kakršen je župan, ki  z lahkoto za sinova okrade državo z 29 milijoni, Ines pa mu srbsko poje za ta uspeh v glavnem mestu republike Slovenije- sramota.

Željko Joksimoviču  pa se tako vidi, da je pravi Srb in po svojem okusu bo tudi Velenje povsem poplavil z Srbobalkanščino  in tako Velenje po 60 letih imena mesta ni več slovensko. Sramota župana in organizatorja tega koncerta s katerim je dokaz, da tu živijo le še Balkanci in njihovi hlapci kateri bodo poslušali to glasbo. Slovenci pa smo diskriminirani, saj v lastnem mestu ne moremo več poslušati slovenske glasbe. Ta dogodek je diskriminacija  starih Velenjčanov- domačinov.

Sramota Velenja in kdor se vsaj malo zave kaj je slovensko mesto, bo bojkotiral ta sramotni koncert. Tega koncerta pa  se sigurno ne bodo udeležili ljudje, ki so bili v Vukovarju Hrvati  in v Srebrenici Bosanci, tudi Albanci ne bodo na tem koncertu. Tu bodo le tisti, ki ne mislijo sami in so hlapci srbo-balkanske politike –uničit  in spolno zlorabit vse kar ni srbsko.

V normalnem slovenskem  mestu in  občini, kjer je še pravi razum, se govori in poje le slovensko. Je Velenje po 60 letih Srbo-Balkan?

Andrej Jevšenak, Velenje

nazaj na vrh