Gianni Rijavec in godalni kvartet v Dvorcu Štatenberg

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Gianni Rijavec in godalni kvartet Gianni Rijavec in godalni kvartet Gianni Rijavec

Romantični koncert za Prešernov dan, slovenski kulturni praznik in Valentinovo! Gianni Rijavec in godalni kvartet v Dvorcu Štatenberg, 10. februar 2018 ob 19. uri.

Po velikem uspešnem povratku na glasbeno sceno z mojim novim glasbenim pop-simfo stilom »GIANNI RIJAVEC in godalni kvartet«, s priredbami najlepših balad za omenjeni stil, koncertom na spomeniku Cerje, koncertom v Kobaridu ob 110. obletnici smrti Simona Gregorčiča, koncertom na dvorcu Zemono, pesmijo TI SI LEPA KOT POMLAD, koncertom na grajskem dvorišču v Štanjelu, pesmijo in videospotom LUBEZEN, koncertom v Vili Vipolže v Goriških Brdih, pred kratkim izdano novo pesmijo z naslovom SANJE, ki je prav tako narejena v »pop- simfo« stilu, s poudarjeno melodiko, dramaturškim lokom in spevnim refrenom, napovedujem nov koncert, ki bo na gradu- dvorcu ŠTATENBERG in sicer 10. februarja 2018 ob 19. uri.

Pri nastajanju novega pop-simfo stila, poleg mene- Gianni Rijavec- klavir, vokal, sodelujejo še mnogi prekaljeni glasbeniki, med njimi mnogi akademiki: Patrik Greblo-priredbe za godalni kvartet, pri novi skladbi tudi Ernest Miklič; Matjaž Švagelj- bas,vokal in priredbe celotnih skladb; Mitja Tavčar- bobni, tolkala; Arian Krašna- kitara, vokal; godalni kvartet: Kati Harej- 1. violina, Anja Istenič- 2. violina, Katja Pirjevec- viola, Petra Tavčar- čelo.

Gianni Rijavec

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.