Cerarjevi propadli orožarski posli: Oderuške cene, oklepniki brez servisa in minometov ... (1)

Poljski vojaški osemkolesnik KTO Rosomak z majhnimi propelerji na zadnji strani vozila. Foto: Wikipedia Poljski vojaški osemkolesnik KTO Rosomak z majhnimi propelerji na zadnji strani vozila. Foto: Wikipedia

Izjava Veleposlaništva Republike Poljske v Ljubljani: Stališče Veleposlaništva v povezavi z objavo članka avtorja Igorja Mekine na spletni strani Portal Plus dne 15. aprila 2019: Dne 15. 4. 2019 je Portal Plus objavil članek avtorja Igorja Mekine z naslovom: »Cerarjevi propadli orožarski posli: Oderuške cene, oklepniki brez servisa in minometov ...«. 

Zaradi neutemeljenih navedb v članku, ki vsebujejo vse značilnosti insinuacije, je veleposlanik Republike Poljske v Republiki Sloveniji dne 16. 4. 2019 poslal pismo odgovornemu uredniku Portala Plus Dejanu Steinbuchu.

Ker se uredništvo Portala Plus  do današnjega opoldneva, 19. aprila, na nikakršen, niti zgolj vljudnosti način ni odzvalo na stališče veleposlanika Republike Poljske, objavljamo njegovo pismo v celoti.

Obenem Veleposlaništvo ponovno poziva uredništvo Portala Plus, naj v primeru, da razpolaga z dokazi o nepoštenih poslovnih praksah poljske orožarske industrije, te dokaze nemudoma posreduje državnemu tožilstvu in javnosti.

Celotno pismo  veleposlanika Republike Poljske v Republiki Sloveniji si lahko preberete spodaj!

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.