Tokrat so se potikali na območju Kočevske Reke

foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije
Tudi tokrat policijske uprave poročajo o primerih prijetih migrantov.
 
Policisti  PP  Krško  so  med  opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju  Velike  vasi  pri  Krškem  izsledili  in  prijeli  tri  državljane Bangladeša, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni. Policisti  PMP  Obrežje  pa so  na  vstopu  v Slovenijo pri kontroli tovornega vozila bosanskih registrskih oznak odkrili dva državljana Pakistana, ki sta se  skrita  med  tovorom  poskušala  izogniti  mejni kontroli in nezakonito vstopiti  v  Slovenijo.  Tujca  so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.
 
V zadnjih 24 urah so policisti Policijske  uprave  Ljubljana med opravljanjem nalog varovanja državne meje na  območju  Borovca pri Kočevski Reki izsledili in prijeli 17 tujcev (drž.
Pakistana,  Bangladeša in Afganistana), ki so nezakonito prestopili državno mejo.  Postopki policistov s tujci še niso zaključeni.
 
Na  območju  PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 26 oseb, ki  so nedovoljeno vstopile v Slovenijo. Tokrat so jih največ (15) obravnavali na območju Kopra, saj so jih tja vrnili italijanski varnostni organi.  Postopki še potekajo. Naveč (19) je bilo Afganistancev, ostali so bili iz Bangladeša.
nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.