Poglejte si, kako so se v Krtini pri Moravčah ilegalni migranti sprehajali kar mimo stanovanjskih hiš Izpostavljeno

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: FB foto: FB

Nezakoniti migranti se več kot očitno brez težav prebijejo v notranjost, kar kaže na to, da nadzor državne meje niti približno ni zadosten. Poleg primera v Lukovški občini, poglejte še primer Krtine pri Moravčah.

Slika, ki jo na družabnem omrežju Facebook objavil Borislav Gabriel prikazuje, kako so v Krtini pri Moravčah prekrižali pot migrantom, ki so na nezakonit način prešli mejo. "Krtina pri Moravčah….eno uro nazaj…lep ulov….ampak daleč od meje!!! Uh…spet dokaz kako nenadzorovana je naša južna meja…..varde (straže) pa ukinit….ha!," je v petek zapisal pod sliko.

Seveda pri tem ni potrebno posebej poudarjati, kako zastrašujoče je, da se migranti premikajo kar v bližini stanovanjskih hiš. Vlada Marjana Šarca pa se med tem ukvarja z “velikim nacionalnim ogrožanjem” tako imenovanih vardistov in predstavnikov slovenskih vaških straž.

Vir: Nova24TV

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.