Pijani libijski migranti se stepli in se "klali"; vsi pristali v bolnici in dva obtožena Izpostavljeno

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija Simbolična fotografija CeeGee/Wikimedia Commons; CC BY-SA 4.0

V sredo so se v Bihaću trije libijski migranti (letniki 1986, 1992 in 2000) sprva napili, nato stepli in nazadnje še malo "zabadali". Na koncu so vsi trije pistali v bolnišnici in policisti so proti enemu vložili obtožnico zaradi povzročitve lahke telesne poškodbe, medtem ko drugega dolžijo poskusa uboja.

Libijski državljani so živeli v zasebni hiši, kjer so se sprva napili in nato začeli fizično obračunavati med seboj. Občani so poklicali na pomoč policiste, ki so ugotovili, da imata dva lahke telesne poškodbe, medtem ko je tretji utrpel težke telesne poškodbe (zaboden v trebuh).

V preiskavi so ugotovili, da je najstarejši Libijec s kosom stekla zabodel najmlajšega migranta. Na koncu so proti mlajšima migrantoma izdali obtožnico za povzročitev lahke telesne poškodbe, in proti najstarejšemu za poskus uboja, še poroča Biscani.net.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.