Pakistanski imigrant "praktično obglavil" dvoletno hčerko, da bi se maščeval ženi

Simbolična fotografija Simbolična fotografija pixabay.com

Pred sodiščem v Hamburgu poteka sojenje 34- pakistanskemu imigrantu, ki je lanskega oktobra z nožem prerezal vrat svoji dveletni hčerki. Uporabil je takšno silo, da je po oceni mrliškega oglednika otroka "praktično obglavil".

Pakistanec Sohail A. je prišel v Nemčijo leta 2011 in zaprosil za azil, ki pa ga ni dobil, saj je po mnenju pristojne službe navedel za lase privlečen razlog. Med čakanjem na deportacijo je spoznal svojo ženo, se poročil in dobil otroka. Družina je bila »na radarju« socialne službe, saj se je kmalu izkazalo, da je Sohail nasilen tiran, ki je pretepal ženo in hčerko. Oblasti so to vedele, vendar niso ukrepale in da ga tudi niso depotirale. Lani je ženi zaradi nasilja moža dokončno prekipelo in odšla je na policijo, da bi prijavila nasilje v družini. Sohail je medtem umoril hči in jo pustil v stanovanju, da bi s tem »kaznoval ženo«. Morilec je pobegnil v Španijo, kjer so ga ujeli in predali nemškemu pravosodju. Če bo spoznan za krivega, ga čaka dosmrtna ječa.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.