Nezakoniti migranti: Skrivali so se v tovornjaku! Izpostavljeno

  • Napisal  P.U., Z.P.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija / PU Simbolična fotografija / PU

Policisti  PMP  Dobova  so  med  kontrolo tovornega vlaka, ki je na vstop v Slovenijo  pripeljal  iz  Bosne  in  Hercegovine,  na  podvozju enega izmed vagonov odkrili dva državljana Tunizije, ki sta se poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo.

Pri  temeljiti mejni kontroli tovornega vozila srbskih registrskih oznak so policisti PMP Obrežje v tovornem delu odkrili dva državljana Afganistana, v tovornem   vozilu  registrskih  oznak  Severne  Makedonije  tri  državljane Afganistana,  na  podvozju  tovornega vozila bosanskih registrskih oznak pa dva  državljana  Maroka.  Krški  policisti  so  v tovornem vozilu bosanskih registrskih  oznak  prijeli  tri  državljane  Maroka,  ki  so  se poskušali izogniti mejni kontroli.

Vse tujce so po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.