Na širšem območju Kopra ujeli dvanajst migrantov – bodo zaprosili za azil, jih bodo poslali na Debeli rtič? Izpostavljeno

Fotografija je simbolična. (foto: Twitter) Fotografija je simbolična. (foto: Twitter)

Na območju PU Koper so policisti od torka, 22. januarja 2019, od 7. ure do danes, 23. januarja 2019, do 7. ure obravnavali 12 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Vse osebe obravnavajo policisti PP Ilirska Bistrica. Prav tako so zaradi nedovoljenega prehoda meje obravnavali dva državljana Kosova.

 

Ob 8.47 so v Topolcu prijeli ilegalne migrante, tri državljane Turčije, ki sta jih prevažala dva državljana Kosova. Enega državljana Turčije so že vrnili na Hrvaško, dve državljanki Turčije so odpeljali v azilni dom, državljana Kosova pa bosta danes privedena k preiskovalnemu sodniku na zaslišanje.

Skupno so policisti zaradi ilegalnega prehoda meje - če ne upoštevamo tihotapcev - obravnavali pet državljanov Turčije, štiri državljane Alžirije, dva državljana Maroka in enega državljana Kosova.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.