Migrant iz Afganistana brutalno pretepel grškega policista

  • Napisal  M. S./Nova24TV.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija Simbolična fotografija iStock

V nedeljo dopoldne okrog 8.00 je 30-letni migrant iz Afganistana brez razloga napadel policista na območju Agiosa v Atenah in ga resno poškodoval.

Grški policist je ravno patruljiral na dodeljenem območju, ko je nenadoma zaslišal, da nekdo razbija steklo. Preden je dojel, kaj se dogaja, ga je začel udarjati in brcati 30-letni ilegalni migrant, ki je medtem kričal v arabščini policistu nerazumljive besede.

Afganistanski migrant je najprej poškodoval policijsko patruljno vozilo, nato pa se z udarci in brcami spravil še nad policista. Po incidentu so specialne sile grške policije aretirale storilca, medtem ko je bil policist odpeljan v bolnišnico na zdravljenje.

Voice od Europe piše, da ta incident prikazuje prevladujoče razmere na nekaterih območjih Aten. Samo za primer: zgodovinsko središče Aten danes zasedajo kriminalne združbe iz Azije.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.