Ilegalni migranti vlomili v slačilnico in pokradli košarkarje, ki so jih našli in enemu kradljivcu razbili glavo Izpostavljeno

(Slika: SportSport) (Slika: SportSport)

Košarkarji si bodo petkov trening v mestni dvorani zagotovo zapomnili. Medtem, ko so trenirali, je skupina migrantov vlomila v slačilnico in odnesla, vse kar jim je prišlo pod roke.

Portal Sport Sport (TUKAJ) poroča, da so bili košarkarji Čapljine med petkovim treningom okradeni. Neznanci so jim odnesli denar in mobilne telefone.

Na srečo tatovi niso onesposobili posebne aplikacije na lociranje mobilnikov, zato sojih košarkarji s pomočjo policiji kmalu našli v eni izmed gostiln.

Ugotovili so, da gre za migrante, ki se niso dali. Prišlo je do prerivanja in pretepa. Kot poroča portal, je eden od migrantov je končal z razbito glavo v bolnišnici.

Košarkarji Čapljine so sicer prišli do mobilnih telefonov, denarja (dobrih 500 evrov) pa ni bilo več. Ilegalne migrante je v dvorano nič hudega sluteča spustila čistilka, še poroča portal Sport Sport.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.