Ilegalna migranta divjala po azilnem domu, ker jima ni dišala hrana; posredovala je policija Izpostavljeno

Ilegalni migranti hvaležnost državam gostiteljicam vračajo tako, da se zmrdujejo nad hrano in jo mečejo stran. (Slika: Imola Oggi) Ilegalni migranti hvaležnost državam gostiteljicam vračajo tako, da se zmrdujejo nad hrano in jo mečejo stran. (Slika: Imola Oggi)

V italijanskem mestecu Biella je v azilnem domu prišlo do nemirov, ki sta jih povzročila ilegalna migranta iz Slonokoščene obale in Gvineje. Ni jima bila všeč hrana, ki sta jo dobila.

V azilnem domu v mestecu Biella se prosilci za azil pritožujejo zaradi hrane. Potem ko so v svoji nekdanji domovini, po njihovih lastnih besedah, stradali, potem prehodili in »preplavali« s praznimi želodci na tisoče kilometrov, se zdaj pritožujejo nad hrano. Celo več - povzročajo nemire, tako da je morala posredovati policija, ki je odpeljala 25-letnika iz Gvineje in 19-letnika iz Slonokoščene obale. Preselila jih bo v strožji dom, poroča portal Imola Oggi.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.