Drama pri Črnotičah - kombi pristal na strehi, notri pa osem migrantov Izpostavljeno

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Voznik je prevažal osem migrantov. (foto: iStock) Voznik je prevažal osem migrantov. (foto: iStock)

Ob 2.55 se je pri Črnotičah v Občini Koper zgodila prometna nesreča. 24-letni hrvaški državljan je vozil iz Podgorja proti Kastelcu in v križišču za Petrinje v ostrem levem ovinku izgubil oblast nad vozilom, ki je bočno trčilo v brežino in se prevrnilo na streho. Voznik je bil lažje poškodovan. V osebnem avtomobilu je prevažal osem državljanov Afganistana, ki so pred tem ilegalno vstopili v Slovenijo. Gre za dve odrasli osebi, moškega in žensko ter šest mladoletnih oseb. Vseh osem je bilo poškodovanih in so jih odpeljali v bolnišnico v Izolo.

 

Vozniku je bila zaradi suma prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države odvzeta prostost, so sporočili s PU Koper.

Gasilci Gasilske brigade Koper so zavarovali in osvetlili kraj nesreče, pomagali reševalcem pri oskrbi ponesrečencev, prevrnjeno vozilo pa so postavili na kolesa, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.