Znova nesreča s traktorjem, tokrat žal s smrtnim izidom!

Žal tudi medicinska pomoč ni bila dovolj. (foto: arhiv Demokracije) Žal tudi medicinska pomoč ni bila dovolj. (foto: arhiv Demokracije)

Včeraj nekaj pred 19. uro so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v kraju Mali Kamen na območju Krškega. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 63-letni voznik vozil kmetijski traktor s pripetim priklopnikom, na katerem so bila naložena drva.

 

Pri vožnji po lokalni cesti po klancu navzdol je v desnem ovinku zapeljal skrajno levo, na brežino. Traktor se je močno nagnil in prevrnil na voznika, ki je pred tem padel iz vozila. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

Letos je na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto v prometnih nesrečah umrlo pet ljudi. Dva potnika v osebnem avtomobilu, pešec, motoristin voznik kmetijskega traktorja. V enakem obdobju lanskega leta je bilo na naših cestah šest smrtnih žrtev.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.