Vozila po levi strani in se »zakantala«

foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Preteklo soboto so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, devet kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, tujcu zasegli teleskopsko palico in tri primere povoženja divjadi.

 

V Murski Soboti je prišlo do prometne nesreče zaradi vožnje po nepravilni strani vozišča voznice osebnega avtomobila. Pri trčenju sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Škode na vozilih je za okoli 3.500 evrov.

Na področju kriminalitete smo obravnavali štiri poškodovanja tuje stvari, tatvino mobilnega telefona, dve kaznivi dejanji neomogočanja stika z otrokom, lahko telesno poškodbo povzročeno pri pretepu in grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.