V prometni nesreči umrl voznik osebnega avtomobila

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Pixabay foto: Pixabay

Nekaj pred 23.30 se je zgodila prometna nesreča pri naselju Župelevec na območju Brežic. Policisti PP Novo mesto so opravili ogled in po prvih ugotovitvah je 19-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Brežic proti Bizeljskem. Pred naseljem Župelevec je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo.

 

Voznik se je v nesreči tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju. Okoliščine nesreče še preiskujejo, po zaključeni preiskavi pa bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.

Letos je na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto v šestih prometnih nesrečah umrlo sedem ljudi, v enakem obdobju lanskega leta pa so prometne nesreče terjale osem žrtev. Letos je bila neprilagojena hitrost
vzrok za štiri prometne nesreče, v katerih je umrlo pet oseb (dva potnika v osebnem avtomobilu, motorist, potnica na motorju in voznik osebnega avtomobila). .

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.