V Ljubljani in okolici spet dejavni vlomilci

  • Napisal  C. R.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 96 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 34 dogodkov, s področja javnega reda in miru 35 dogodkov in s področja prometne varnosti 26 dogodkov.

 

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 3 tatvin, 3 vlome (ter 3 poskuse), 2 poškodovanji tuje stvari. S področja prometne varnosti so obravnavali 8 prometnih nesreč z materialno škodo. Večkratnima kršiteljema cestno prometnih predpisov so policisti zasegli 2 vozili. S področja kršitev javnega reda in miru so intervenirali 7 krat na javnem kraju.

Policisti so v preteklih 24-urah na območju PU Ljubljane obravnavali 3 vlome ter še tri poskuse vlomov. Na Vrhniki so neznanci vlomili v stanovanjsko hišo, na območju Most (Ljubljana) pa so neznanci vlomili v prodajni kiosk in gostinski lokal. V vseh primerih so bili lastniki oškodovani za nekaj sto evrov.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.