Usoden trk v betonski jašek

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija- prometna nesreča Simbolična fotografija- prometna nesreča

V petek ob 21.34 se je na Primorski avtocesti pri naselju Brezovica zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 61-letni voznik avtomobila, so sporočili z Generalne policijske uprave.

61-letnik je vozil iz smeri Brezovice proti razcepu Kozarje v smeri Ljubljane. Pri tem je zapeljal levo in trčil v kovinsko varnostno ograjo, nakar je zapeljal desno, na travnati nasip izven vozišča, kjer je trčil v betonski jašek. Voznik se je v nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 106 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 16 nesreč se je končalo z lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 111 kršitev javnega reda in miru ter 92 kaznivih dejanj.

Škandal24

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.