Ukradli gorsko kolo, zvočnike, ojačevalec...

foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Neznani  storilec  je  med  28.  in  30.  7.  2019,  vlomil v kletni boks v stanovanjskem bloku na Ulici herojev Mašere in Spasića v Mariboru. Iz njega je odtujil športno gorsko kolo, znamke Fuji Nevada, sive barve. Materialna škoda znaša 5.890 evrov.

V Kopru je nekdo iz parkiranega tovornega vozila (dostava blaga) ukradel denarnico z dokumenti in gotovino. V Kopru je nedko vlomil v stanovanje in državljanoma Madžarske ukradel večjo vsoto denarja (evre, kune in forinte).V izolskem lokalu je nekdo s šanka ukradel odloženo denarnico in pobegnil. Natakarica je denarnico kasneje našla odvrženo, vendar brez gotovine.

Kradli so tudi na Gorenjskem. V Zelencih v Podkorenu je bilo včeraj med 14. in 14.30 uro vlomljeno v  dve  vozili.  Obakrat je bilo na avtomobilih razbito steklo. Iz enega je odtujil  nahrbtnik s fotografsko opremo in denarnico, iz drugega pa torbico z dokumenti. V  Virmašah  so  bili  iz  zabojnika  odtujeni dražji zvočniki ter glasbeni ojačevalec.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.