Ukradli bančno kartico

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Pixabay foto: Pixabay

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru in dve povoženji divjadi.

 

S področja kriminalitete so radgonski policisti obravnavali odtujitev bančne kartice, na območju Ljutomera pa je bil obravnavan vlom v gostinski lokal. Na območju Murske Sobote obravnavana tatvina goriva, tatvina čevljev in goljufija pri posojanju denarja. Na območju Gornjih Petrovec pa obravnavana tatvina registrskih tablic MS ZJ-401.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju Policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.