Predrzno! V Kranju mlad par popival in nato sedel za volan s trimesečnim dojenčkom!

  • Napisal  Nova24tv
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Fotografija je simbolična. (foto: Fabian Boerner / Wikipedia) Fotografija je simbolična. (foto: Fabian Boerner / Wikipedia)

Veliko se ozavešča, da alkohol in avto ne gresta skupaj. A mnogokrat, še posebej mladi, tega ne upoštevajo, posledice pa so lahko boleče in nepredstavljive. Za mlado družino iz Kranja se je zgodba še dobro končala, saj so jih policisti pravočasno zaustavili, preden bi se lahko zgodilo kaj resnega.

 

Ta teden so namreč kranjski policisti obravnavali in ustavili 19-letnega voznika, ki je imel v krvi 0,57 mg/l alkohola. V vozilu pa ni bil sam. Prevažal je še sopotnico, ki je po besedah policistov prav tako kazala znake alkoholiziranosti. Najhuje pa je, da je v avtu bil še trimesečni dojenček.

Proti vozniku že poteka prekrškovni postopek, policisti pa bodo o njunem početju obvestili tudi pristojni center za socialno delo. Policisti so bili zgroženi in v poročilu zapisali: “Zaradi neodgovornosti posameznikov običajno nastradajo nedolžni”.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.