Požar v Lazah pogašen: zagorelo naj bi v podjetju Ekol Izpostavljeno

  • Napisal  sta, z.p.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Laze. Foto. FB Laze. Foto. FB

Požar v industrijski coni Laze v Stražišču pri Kranju je pogašen. Po prvih podatkih je zagorelo pod nastreškom z več zabojniki, plastičnimi zbiralniki in tovornim vozilom. Pogorel je tudi nadstrešek. Poškodovanih ni bilo, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Po neuradnih podatkih naj bi zagorelo v podjetju za upravljanje z odpadki Ekol.

 

V industrijski coni Laze v Stražišču pri Kranju je okoli 18.30 izbruhnil požar. Po prvih podatkih gre za požar na zabojnikih, tovornem vozilu in ostrešju objekta. Poteka evakuacija zaposlenih v podjetju. Gasilci so požar omejili in se ne širi več, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Zaenkrat ni podatka, da bi bil kdo poškodovan.

Po podatkih kranjske policijske uprave je bilo evakuiranih 30 zaposlenih oziroma celoten kompleks industrijske cone.

Na kraju dogodka je več kot 100 gasilcev. Na kraju dogodka razkopavajo pogorišče in iščejo posamezna žarišča. Trenutno se tudi še preverja morebitno vsebino zabojnikov in zbiralnikov. Policija stanovalcem na širšem območju svetuje, da naj imajo do nadaljnjega zaprta okna.

 

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.