Povozil je štoparki

  • Napisal  B.S.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Štopanje Štopanje pixabay.com

Okoli druge ure zjutraj v noči na soboto, so koprski policisti odhiteli na kraj prometne nesreče. Dve dekleti iz Izole, stari dvaindvajset let, sta štopali, ko se je pripeljal avto in začel izvajati čudne manevre.

Vozilo je speljevalo, škripalo z zavorami, spet speljevalo, končno pa je voznik zapeljal na pločnik in dekleti povozil. Eno od deklet je bilo pri tem huje poškodovano, policisti pa iščejo voznika, zato še ni znano, ali gre za bolnika, pijanca ali pa je bil vzrok za njegovo dejanje kaj tretjega.

Jasen pa je vzrok nesreče na obvoznici, ki so jo policisti iz Kopra obravnavali v nedeljskem jutru pri izvozu Bertoki. Nalit voznik je precenil svoje sposobnosti in ga je zaneslo v obcestno ograjo, da je lažje stolkel avto. Pri ocenjevanju škode so ga prekinili možje postave in preverili stopnjo alkoholiziranosti. Pihnil je prek dovoljene meje, ker pa se je še malo repenčil, so ga naložili in v celici shranili do iztreznitve.

B.S.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.