Policisti zaradi kršenja javnega reda in miru posredovali 30-krat

Slika je simbolična. (Slika: arhiv Demokracije) Slika je simbolična. (Slika: arhiv Demokracije)

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 82 prometnih nesreč, v katerih sta dve osebi umrli, 11 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 30 kršitev javnega reda in miru ter 78 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 20-krat posredovali na javnih krajih in 10-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so enega kršitelja. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali enega voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli pet vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 34 tatvin, 19 vlomov, 14 poškodovanj tuje stvari, štiri grožnje, tri ponarejanja denarja, dve povzročitvi telesnih poškodb, ter po ena drzna tatvina in nasilje v družini. Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini, so eni osebi izrekli ukrep prepovedi približevanja.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.