Policisti policijske postaje Šentilj iščejo lastnika izgubljene torbice

Pazite, kje puščate torebice. (Fotografija je simbolična) Pazite, kje puščate torebice. (Fotografija je simbolična) Vir: Twitter

Policisti PP Šentilj so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je prodajalka ene od prodajaln v Sladkem vrhu že v poletnih mesecih leta 2017, v prodajalni našla izgubljeno oz. tam pozabljeno žensko torbico v kateri je bila denarnica z denarjem.

Lastnik trgovine oz. podjetje v katerem je prodajalka zaposlena ni storilo ničesar za ugotovitev upravičenca oz. za izsleditev osebe, ki je torbico z vsebino izgubila, in si je najden denar nakazalo na svoj TRR. Podjetje si je na ta način protipravno prilastilo tuje premične stvari, zaradi česar obstajajo razlogi za sum, da je bilo storjeno kaznivo dejanje zatajitev po petem odstavku 208 člena Kazenskega zakonika (KZ-1).

Policisti PP Šentilj zato pozivajo: "V kolikor ste v poletnih mesecih leta 2017 izgubili oz. pozabili torbico z vsebino v prostorih kakšne prodajalne v Sladkem vrhu, vas prosimo, da se zglasite na Policijski postaji Šentilj, Maistrtova ulica 7, Šentilj v Slovenskih goricah, oziroma pokličete na telefonsko številko 02/650 08 50 ali nas o tem obvestite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.