Policisti iščejo očividce prometne nesreče v središču Nove Gorice

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija Simbolična fotografija Matic Štojs Lomovšek/Demokracija

Novogoriški policisti pozivajo morebitne očividce prometne nesreče, ki se je zgodila v sredo popoldan v središču Nove Gorice, da jim sporočijo informacije, ki bi razjasnile okoliščine nesreče. V njej je bil lažje poškodovan mlajši kolesar, ki naj bi ga zbilo starejše zeleno vozilo znamke Renault, voznik pa naj bi odpeljal s kraja nesreče.

Kot so sporočili z novogoriške policijske uprave, se je glede na izjavo otroka, ki je bil udeležen v nesreči, ta zgodila v sredo okoli 16. ure v križišču Delpinove in Erjavčeve ulice. Do nesreče naj bi prišlo pri njegovem prečkanju čez kolesarsko stezo v omenjenem križišču, ko je na semaforju zasvetila zelena luč, pri tem pa naj bi ga zadelo starejše zeleno osebno vozilo znamke Renault.

Omenjeni voznik (ali voznica) naj bi se po nesreči sicer ustavil, pozneje pa s kraja nesreče odpeljal. Lažje poškodovanemu otroku so zdravniško pomoč nudili naslednjega dne v šempetrski bolnišnici.

Da bi razjasnili vse okoliščine prometne nesreče, policisti Postaje prometne policije Nova Gorica pozivajo vse morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih pokličejo na telefonsko številko (05) 393 41 00, pišejo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma se oglasijo na najbližji policijski postaji. Na voljo sta tudi interventni številki policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200, so še dodali.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.