Počitnice terjale krvni davek - 35-letnico pri Kornatih pogoltnilo morje

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Fotografija je simbolična. (foto: Wikipedia) Fotografija je simbolična. (foto: Wikipedia)

Nemka (35) je umrla v torek okoli 19. ure po organiziranem potopu v morju blizu otoka Levrnak, nedaleč od Kornatov. Kot so za 24sata potrdili s šibensko-kninske policijske uprave, je utopitev navedena kot vzrok smrti, vse je bilo razglašeno za nesrečo.

 

Po poročanju omenjenega portala so se nemški turisti želeli potapljati na območju narodnega parka Kornati in se obrnili na potapljaški center, ki ima sedež v Zagrebu. Celotno območje je prizadela velika nevihta in morali so se vrniti na ladjo. Mlada Nemka, ki jo je spremljala mama, se ni uspela povzpeti na varno, morje jo je dobesedno vrglo v vodo, ki jo je pogoltnila.

V potapljaškem centru nesreče niso želeli veliko komentirati. "Poskusili smo vse, da bi ji pomagali, a nam ni uspelo," je bil kratek potapljaški vodnik.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.