Pobegnil s kraja nesreče

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija (foto: Pixabay) Simbolična fotografija (foto: Pixabay)

Včeraj zvečer so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o prometni nesreči s pobegom na Ižanski cesti v Ljubljani. 36-letni voznik osebnega vozila Renault Megane je pri vožnji trčil v voznika osebnega vozila Alfa Romeo in nato odpeljal naprej.

Udeleženec je obvestil policiste in zapeljal za povzročiteljem. Ko ga je dohitel, je kršitelj po sporu z udeležencem odšel s kraja peš. Povzročitelja so policisti kmalu izsledili. Med postopkom je bilo ugotovljeno je, da je vozil pod vplivom alkohola (1,08 mg/l), v času izrečenega ukrepa prepovedi vožnje, prav tako je na kraju kršil javni red in mir. Kršitelju je bil zaradi kršitev ZPrCP 105/1/10, 62/2/1, 110/7/3, 37/5/1 in ZJRM-1 20/1 v zvezi 6/2 na kraju izdan plačilni nalog, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa mu je bilo na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo vozilo Renault Megane. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.