Na območju Mežakle, gore Jerebikovec nad Mojstrano in Požarovem rovtu, iskali Iva Matanoviča Izpostavljeno

Iskanje pogrešanega / foto: PU Iskanje pogrešanega / foto: PU

Policisti  so  danes  z  gorskimi  reševalci  in vodniki reševalnih psov na območju  Mežakle, gore Jerebikovec nad Mojstrano in Požarovem rovtu, iskali od  februarja  pogrešanega  Iva  Matanoviča  z  Jesenic. 

Osebni  avtomobil 60-letnika je bil v soboto najden pod Jerebikovcem. Našel ga je občan. Prve aktivnosti  po najdbi so policisti izvedli takoj po prijavi. Kljub temu, da je  na  območju  še vedno sneg, je bil v nedeljo in danes že opravljen tudi pregled  širšega  območja.  Pogrešani  ni  bil  najden. Ob izginotju je bil oblečen  v  temne  hlače, temnejšo športno jakno in črne čevlje. Kdor se bo zadrževal  na  tem  območju  in  bi  imel informacije o pogrešanem, naj jih prosimo  sporoči  na  interventno  številko  113  ali  na  anonimni telefon policije 080 1200.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.