Na mednarodni dan žena pomurski policisti obravnavali nasilje v družini

Včeraj, ko smo obeleževali mednarodni dan žena, so policisti PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč (v eni se je ena oseba lažje telesno poškodovana), ter še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in osem primerov povoženja divjadi.

S področja kriminalitete je bil v Gornji Radgoni obravnavan vlom v kletne prostore stanovanjskega bloka, kjer je neznanec odtujil štiri aluminijasta platišča z letnimi gumami. V Murski Soboti je bilo obravnavano kaznivo dejanje zatajitve. Prav tako so radgonski policisti obravnavali moškega zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini, preprečitve uradnega dejanja uradni osebi in poškodovanja tuje stvari. Do privedbe pred preiskovalnega sodnika je bil osumljeni pridržan v policijskem varstvu.

Dalje so policisti obravnavali dve kršitvi javnega reda v zasebnih prostorih in en primer na javnem kraju. Prisotnost policistov je vse kršitelje pomirila.

 

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.