Kradli prenosne računalnike, zvočnike, nakit, ...

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Pixabay foto: Pixabay

V okolici Zagorja ob Savi je bilo pretekli teden vlomljeno v počitniško hišo, od koder je neznani storilec odtujil zvočnike in lestev. Lastnika je oškodoval za okoli 300 evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 1.500 evrov.

Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov.

Predvčerajšnjim je bilo v Mostah vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil gotovino in nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 4.000 evrov.

V Centru Ljubljane je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Povzročeno je bilo za okoli 500 evrov škode.

Na Šmartinski cesti v Ljubljani je bilo vlomljeno v trgovino, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Povzročeno je bilo za okoli 500 evrov škode.

V Mostah je bilo vlomljeno v specializirano trgovino, od koder je neznani storilec odtujil prenosne računalnike. Povzročeno je bilo za več tisoč evrov škode.

V Ribnici je bilo vlomljeno v skladišče podjetja, od koder je neznani storilec odtujil več kosov pnevmatik. Povzročeno je bilo za več tisoč evrov škode.

nazaj na vrh