Kradli kosilnice in orodje

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Pixabay foto: Pixabay

V Trebnjem je v noči na 25. 9. nekdo vlomil v garažo poslovnega objekta in iz odklenjenega kombiniranega vozila odtujil električno ročno orodje. Škode je za okoli 1000 evrov. Prav tako v noči na 25. 9. je neznanec vlomil v nedograjen poslovni objekt na območju Mokronoga in odtujil električno ročno orodje. Škode je za okoli 3500 evrov.

 

Med 21. 9. in 24. 9. je v kraju Lopata neznanec iz brunarice odtujil kosilnico in orodje in povzročil za 200 evrov škode.

V dopoldanskih urah so bili policisti obveščeni, da so v noči na 25. 9. v Šmarjeti neznanci skozi okno vlomili v stanovanjsko hišo, v kateri se je nahajala oškodovanka. Pregledali so prostore in objekt zapustili skozi vhodna vrata. Po prvih ugotovitvah niso ničesar odtujil, z vlomom povzročena škoda pa znaša okoli 300 evrov. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo s preiskavo vloma.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.