Kampanja "Še 365 dni!" bo na prvi šolski dan potekala tudi v Mariboru; otroci in mladi se vračajo na šolske poti!

Fotografija je bila posneta na prometno-varnostnem dnevu v Centru varne vožnje na Vranskem, ki so ga v AMZS pripravili za otroke na počitniškem varstvu pri Zvezi prijateljev mladine Moste-Polje. Foto: Polona Avanzo Fotografija je bila posneta na prometno-varnostnem dnevu v Centru varne vožnje na Vranskem, ki so ga v AMZS pripravili za otroke na počitniškem varstvu pri Zvezi prijateljev mladine Moste-Polje. Foto: Polona Avanzo

Policija v sodelovanju z AMZS in avto-moto društvi v okviru kampanje Še 365 dni! tudi letos izvaja aktivnosti, s katerimi želi pred novim šolskim letom voznike in druge udeležence v prometu opozoriti, da se otroci in mladi vračajo na šolske poti.

Na prvi šolski dan, 2. 9. 2019, bo kampanja Še 365 dni! potekala tudi na Osnovni šoli Prežihovega Voranca Maribor, Gosposvetska cesta 10. Vodja policijskega okoliša PP Maribor I Janez Hancman, AMZS maskoti Marko in Zdravko in AMZS inštruktor varne vožnje Darko Daljević bodo obiskali drugošolce in jim predstavili pasti ter izzive varne udeležbe v prometu.

Vir Policijska uprava Maribor

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.