Jasmina (32) priletela v semafor, uro po nesreči umrla

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Jasmina C. (Slika: Facebook) Jasmina C. (Slika: Facebook)

V Celju se je pripetila huda prometna nesreča. Voznica je trčila v znak in semafor. Kljub pomoči je bilo zanjo prepozno. Tragedijo je videla njena prijateljica, a takrat še ni vedela, katero življenje je ugasnilo. Gre za letošnjo prvo smrtno žrtev prometnih nesreč na območju PU Celje.

V Slovenijo je prvi februarski petek močno snežilo. Policisti so zato voznike vseskozi opozarjali, naj hitrost prilagodijo razmeram na cesti, povečajo varnostno razdaljo med vozili in se izogibajo situacij, v katerih bi bilo treba nenadno zavirati. Avtomobil namreč na mokri in spolzki cesti hitro uide izpod nadzora. A še preden se je novozapadli sneg sploh oprijel cestišča, se je dan prej okrog 19.30 v Celju pripetila tragedija, v kateri je ugasnilo življenje mlade voznice, stare komaj 32 let.

Najprej v prometni znak, potem v semafor
V križišču Dečkove in Bežigrajske ceste je nesrečnica nenadoma zapeljala s ceste in silovito trčila v prometni znak in semafor. Na pomoč so ji priskočili gasilci in reševalci ter jo odpeljali v celjsko bolnišnico. Dobro uro pozneje je izgubila boj za življenje. To je bila letos prva smrtna žrtev prometnih nesreč na območju PU Celje.

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh