7.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Iščejo 47-letno Ivono Hrvatin – ste jo videli?

Policisti, gasilci, reševalci in drugi prostovoljci na širšem območju Dekanov iščejo pogrešano osebo. Gre za 47-letno Ivono Hrvatin, stanujočo v Dekanih.

Obvestilo o pogrešani osebi so policisti prejeli včeraj v dopoldanskih urah in takoj pričeli z aktivnostmi za izsleditev osebe. Po do sedaj zbranih podatkih je bila oseba nazadnje videna v nedeljo, 26. 4. 2020, v popoldanskih urah na Golem hribu nad Dekani.

Pogrešana oseba je bila nazadnje oblečena v temna oblačila. Ima svetle, daljše blond lase, s seboj pa je imela psa, manjše rasti, črne barve, z ovratnico rdeče barve.

V kolikor bi kdo osebo opazil, prosimo da o tem takoj obvesti policijo na številko 113, anonimno telefonsko številko 080 1200 ali obvesti najbližjo policijsko postajo.

 

……………………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine