Glejte galerijo: Policisti zasegli ukradene predmete.

Glejte galerijo: Policisti zasegli ukradene predmete. arhiv Demokracije

Koprski kriminalisti so lansko jesen na območju slovenske obale na enem od parkirišč odkrili vozilo znamke BMW, ukradeno mesec dni pred tem na območju Italije. Z zbiranjem obvestil in dokazov je bilo ugotovljeno, da je v kaznivo dejanje vpleten 22-letnik z območja Ljubljane.

Sredi februarja 2018 so kriminalisti PU Koper v sodelovanju s PU Ljubljana po odredbi OS v Kopru opravili preiskavo prostorov osumljenca na območju Ljubljane, pri kateri so zasegli več predmetov, ki kažejo na druga kazniva dejanja, povezana tudi z avtomobilsko kriminaliteto.

Med zaseženimi predmeti je tako večje število daljinskih upravljalcev vrat oz. zapornic ali kartic za odpiranje teh, mehanski del ključa novejšega vozila znamke BMW, serij 5, 6 ali 7, prenosni DVD predvajalnik znamke PHILIPS in set 4 platišč MERCEDES s pnevmatikami MICHELIN (predmeti na fotografijah). Sumi se, da gre v večini za predmete ukradene iz različnih objektov in/ali vozil na območju Ljubljane ali pa za predmete ukradene skupaj z vozili.

V kolikor kdo od oškodovancev prepozna katerega od predmetov s fotografij v galeriji kot predmet, ki bi lahko bil njegov, naj o tem čim prej obvesti Policijo na številko 113.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.