Dva pijana voznika povzročila prometno nesrečo

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Pixabay foto: Pixabay

V soboto, nekaj pred 22. uro, so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o prometni nesreči v Trzinu. Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil ugotovili, da je voznik osebnega vozila, zaradi izsiljevanja prednosti v križišču trčil v osebno vozilo, ki ga je vozil 57-letni voznik.

 

57-letnik je v nesreči zadobil lahke telesne poškodbe. Oba udeleženca sta bila preizkušena z alkotestom, ki je pokazal, da je povzročitelj nesreče vozil pod vplivom alkohola (0,88 mg/l). Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V petek, 12. 7. 2019 okoli 15.40 ure je v Goričanah prišlo do prometne nesreče, ker je voznik osebnega vozila pričel s prehitevanjem traktorja v trenutku, ko je voznica traktorja že zavijala in je pred tem spremembo smeri tudi pravilno nakazala. Voznica traktorja je v nesreči zadobila lahke telesne poškodbe. Oba sta bila preizkušena z alkotestom, ki je povzročitelju pokazal prisotnost alkohola v dovoljeni meji (0,09 mg/l).

Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.