Dopoldan zagorelo na Dovjah, popoldan pa na Logu

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija Simbolična fotografija arhiv Demokracije

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah sprejel sedem obvestil o prometnih nesrečah, pet prijav o kršitvah predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju in tri v zasebnem prostoru, s področja kriminalitete pa o sumih kaznivih dejanj vlom, poškodovanje tuje stvari in nasilje v družini.

Požara

Včeraj so kranjskogorski policisti obravnavali dva požara. Dopoldan je zagorelo na Dovjah, popoldan pa na Logu. V obeh primerih glede na zbrana obvestila ne gre za tujo krivdo. Na Dovjah je po vžigu pri električni napeljavi zagorelo na podstrešju stanovanjske hiše, na Logu pa je prišlo do vžiga saj. Nastala je manjša materialna škoda.

Vlom

Kolodvorski cesti v Kranju sta bila včeraj ponoči pri vlomu v objekt odtujena računalnika, pozno zvečer pa je bil prijavljen še poskus vloma v stanovanjsko hišo na Jesenicah. Zaradi poskusa vloma jeseniški kriminalisti že obravnavajo eno osebo, ki je bila po dogodku izsledena na podlagi pridobljenega opisa.

Snežne verige

Na nekaterih prelazih (trenutno Ljubelj in Korensko Sedlo na avstrijski strani) so obvezne snežne verige – pred vožnjo zato preverite razmere.

Nasvet

Razmere v gorah so zaradi aktualnega vremena slabe, zato odsvetujemo gibanje v gorah.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.