Cesta vzela mlado življenje, policija razkriva podrobnosti: Vozilo je dvignilo v zrak, ga obrnilo na streho in nato večkrat prevrnilo

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Slika je simbolična. (foto: iStock) Slika je simbolična. (foto: iStock)

Danes,  nekaj  minut  čez polnoč,  se je na regionalni cesti izven naselja Okonina, na območju Policijske postaje Mozirje, zgodila prometna nesreča. V prometni  nesreči  je umrl 28-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Upravne enote Mozirje.

S PU Celje razkrivajo, da je 28-letni voznik je vozil iz smeri Radmirja proti Okonini. Ker hitrosti  in načina vožnje ni prilagodil svojim vozniškim sposobnostim in lastnostim ceste, je njegovo vozilo izven levega preglednega ovinka bočno zdrselo po vozišču in  trčilo v travnato površino, pri čemer je vozilo dvignilo v zrak, ga obrnilo na streho in nato večkrat prevrnilo.

28-letni  voznik  se  je  v prometni nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

To  je dvanajsta žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, lani je v prometnih nesrečah na tem območju umrlo šestnajst ljudi.

Škandal24

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.