Avtomobilski tatovi v Sarajevu ubili policista, njegovega kolega ranili

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija Simbolična fotografija CeeGee/Wikimedia Commons; CC BY-SA 4.0

V sarajevskem naselju Alipašino polje je danes nekaj pred 5. uro prišlo do napada s strelnim orožjem na policiste. Na notranjem ministrstvu BiH so potrdili, da je na kraju dogodka umrl policist, za življenje njegovega kolega pa se borijo v sarajevski bolnišnici. Na policiste naj bi streljali tatovi avtomobilov.

Tatovi so s strojnico, najverjetneje kalašnikovko, streljali na policijsko patruljo, ki jih je zalotila pri kraji avtomobila volkswagen golf, na svoji spletni strani navaja sarajevski časnik Dnevni avaz. Tatovi naj bi se s kraja dogodka odpeljali v avtomobilih range rover in volkswagen golf.

Kot dodaja, se je strelski obračun zgodil na parkirišču pri nakupovalnem središču Bingo. Policista sta tatove zalotila med redno patruljo. Ko sta prišla, je eden od tatov streljal in ubil policista, drugega pa hudo ranil v glavo. Zdravniki se borijo za njegovo življenje, poroča avaz.ba.

Medtem so se pojavila ugibanja, da je ranjeni policist preminil, a so v bolnišnici novico zanikali. Ranjenega policista so operirali in je v komi, njegovo stanje pa je negotovo, navaja avaz.ba.

Preiskovalci sumijo, da so isti tatovi prejšnjo noč poskusili ukrasti še eno vozilo v središču mesta, a jim je policija to preprečila.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.