V novi številki mladostniške revije Pil propaganda za homoseksulni način življenja! Izpostavljeno

  • Napisal  Franci Donko
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Članek v Pilu Članek v Pilu arhiv Demokracije

Zadnje tedne v javnost prihaja vse več podatkov o t.i.tihi homoseksualni kampanji, ki je preplavila Slovenijo. V nabiralnike nam mečejo homoseksualne propagandne letake, izdajajo otroške kjniige s homoseksualnimi vsebinami, skozi zadnja vrata vstopajo v vrtce in šole, izdajajo certifikate »LGBT prijazno«, svoje vsebine pa vsiljujejo tudi po raznih najstniških časopisih.

Zadnji tak primer, na katerega so opozorili zaskrbljeni starši, katerih najstniki so naročeni na Pil, se je zgodil v zadnji številki te revije. Gre za čisto homoseksualno pranje možganov mladostnikom, ki so še posebej občutljivi za družbene krivice in v svoji nepokvarjeni naravi sledijo idealom, ki jih prepoznavajo kot dobre.

Obsojamo vsakršno zlorabo otrok!
Zaradi tega je treba takšne zlorabe še posebej ostro obsoditi in ljudi obveščati, da bodo pozorni na zlorabljanje svojih otrok s strani homoseksualnih aktivistov, ki še zdaleč niso prenehali s svojim kriminalnim početjem. Po zadnji seriji porazov na družinskih referendumih so se le nekoliko potuhnili v iskanju novih zvijač in načinov širjenja »zablode človeškega razuma«, kakor je ideologijo spola označil papež Frančišek.

Revije, kakršen je Pil, ki takšne zlorabe dovoljujejo in spodbujajo, pa je treba nepreklicno odpovedati. Mladi imajo dovolj kvalitetnega branja v Ognjišču, Družini, Aleteii.si, na Iskrenih, itd., kjer bodo lahko veliko prebrali o odnosih, čistosti, družinskem življenju in pravih vrednotah, ki jih bodo potrebovali na življenjski poti.


Soroševe lovke preko Jankovića in Pahorja v šole in državne institucije
Projekt mednarodnih in slovenskih jet-set levičarjev, ki jih izdatno financira Kučanov nagrajenec Soroš pomagajo širiti »napredni« levičerski politiki, kot sta Janković in Pahor.

V Sloveniji gre za hobotnico nevladnih organizacij pod okriljem Mirovnega inštituta, ki so za “varuha” načela enakosti ustoličili homoseksualnega aktivista Miho Lobnika in si prilaščajo odločanje o tem, kaj je sovražni govor in kaj ni. S podeljevanjem certifikatov »LGBT prijazno« vdirajo v vrtce in šole, preko FDV in Fakultete za socialno delo pa pospešeno okupirajo tudi akademski prostor.

Dejansko gre za nevarno ponovitev ameriškega vzora javnega zasmehovanja in žaljenja vseh, ki so iskreni, čuteči in naklonjeni življenju.

Kot primer si poglejte slovenske homoseksualne aktiviste, ki so junija 2015 v Berlinu, v navzočnosti Mihe Lobnika in veleposlanice Marte Kos Marko, na moč podobni svojim ameriškim homoseksualnim ideologom pri promociji homoseksualnega načina življenja, združenega s sramotenjem domovine.


Kako ustaviti nasilni homoseksualni lobi, ki ga podpira izrojena levica?
Da se Slovenija sooča z novim valom homoseksualnega aktivizma, nam je znano že precej časa. Kako močni so, pa smo videli v času družinskega referenduna v decembru 2015, ko so po Soroševem naročilu želeli izbrisati spol, uvesti posvojitve otrok lezbijkam in homoseksualcem ter dokončno prevzeti univerze in druge državne strukture.

Temu se je odločil narediti konec Aleš Primc z ustanovitvijo stranke Glas za otroke in družine, ki se zavzema za obrambo Slovenije pred izumiranjem. Osnovno vodilo Glasa za otroke je, da je družina naložba, ne pa breme za državo. Glas za otroke poudarja spoštovanje materinstva in očetovstva, spoštovanje življenja od spočetja do naravne smrti, kar bo pripomoglo k večjim plačam za matere in očete ter večje pokojnine našim babicam in dedkom.

Gibanje za otroke in družine se je ob sprejemanju družini sovražne zakonodaje z novelo ZZZDR postavilo v bran razširjeni družini mame, očeta, otrok in starih staršev, v primeru Zakona o varstvu pred diskriminacijo pa zoperstavilo ideologiji “sovražnega govora”, katerega cilj je zgolj uvesti cenzuro in ustrahovati drugače misleče.

Parlamentarne volitve v juniju 2018 bodo čas, podoben osamosvojitvi Slovenije izpod komunističnega Jugo okupatorja. Tokrat se je potrebno rešiti ideoloških okupatorjev, ki izčrpavajo naše denarnice, spodbujajo splavljanje otrok in uničujejo narodovo jedro z ustvarjanjem nekakšne nove socialistične multi-kulti Jugoslavije, kjer migrant dobi 2500 evrov mesečno, upokojenci pa umirajo v čakalnih vrsta v drvstvu in na minimalnih penzijah. Kratko bomo potegnili Slovenke in Slovenci, zato je Antifo in homoseksualni lobi, ki ju izdatno podpirajo SCM, Z(L), DeSUS, SD, nujno potrebno ustaviti.


Franci Donko

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.