Luka Svetina: Marjan Šarec ni stara, je pa pokvarjena “roba”! Izpostavljeno

  • Napisal  Luka Svetina / Nova24v.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Luka Svetina (foto: Anja Geč) Luka Svetina (foto: Anja Geč)

Marjan Šarec se je minuli teden po več dneh molka, ko je nemočno opazoval, kako se celotna slovenska medijska sfera ukvarja z vprašanjem, kaj skriva direktor SOVE Rajko Kozmelj, da ne upa Komisiji za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb predati dokumentov v zvezi z morebitno sporno zaposlitvijo premierjeve znanke, znane tudi kot “Lepa Nataša”, odločil za protinapad. Kot orožje je uporabil Facebook, ki je za razliko od Twitterja, ki je namenjen večinoma političnemu komuniciranju politikov z mediji, namenjen širšim množicam. Njegove tarče rahlo primitivnega in populističnega zapisa so bile pričakovane in znane; predsednik SDS Janez Janša, predsednik SLS Marjan Podobnik, poslanec Žan Mahnič in celo predsednik KNOVS, njegov kamniški znanec Matej Tonin.

 

Ob podpori mainstream medijev, ki že leta načenjajo ugled šefa opozicije in trenutno največje parlamentarne stranke, je Marjan Šarec tudi tokrat marsikoga prepričal in verjetno celo navdušil. Češ, “Marjan se nikomur ne pusti j**at.” A za fasado navidez odločnega in preudarnega voditelja, za katerega velja, da vsakič povleče pametno potezo ob pravem trenutku, se vendarle skriva vse bolj nervozni Marjan, prijateljem poznan tudi kot “vzkipljivi”, “diktatorski” in “egocentrični” Marjan, ki se ob vse številčnejših aferah in prvem pravem padcu javnomnenjske podpore počuti vse bolj nemočnega. In zato tudi vse bolj nervoznega in besnega. Slovenke in Slovenci tako končno lahko počasi spoznavajo nekoliko drugačen, manj prijeten obraz slovenskega predsednika vlade.

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.