Biciklisti, anarhisti? Izpostavljeno

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Polona Avanzo foto: Polona Avanzo

Bralec Ivo Hvalica je v pismu z zgornjim naslovom (12.6.2020) napisal, da glede na starostno strukturo »biciklistov protestnikov« sklepa, da večina njih na volitve ne hodi. In je dodal, »bi bilo zanimivo slišati odgovore na vprašanje novinarjev: Ali ste se udeležili zadnjih parlamentarnih volitev?« Sama menim, da je večina biciklistov volivcev Levice ( v VO Ljubljana Bežigrad II je Levica dobila čez 20% glasov, nekatere na protestu opažene javno poznane osebe se tako tudi javno opredeljujejo), res pa je, da so bili med protestniki tudi mladoletniki (ne-volivci), kar je razvidno iz fotografije organizirane skupine s plakati Smrt janšizmu (alias juden raus?).

 

Zame bi bilo bolj zanimivo vprašanje, v katerem sektorju so zaposleni (samozaposleni) protestniki oz. koliko protestnikov deluje v realnem sektorju.

Iva Pavlin Žurman, Solkan

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.