(VZNEMIRLJIV VIDEO) Migranti fizično napadli inšpektorico, ki je zahtevala, da šotore postavijo znotraj za to določenega območja. Če ne bi bilo varnostnikov, bi se zanjo lahko tragično končalo.

  • Napisal  P.T.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Migranti so se uprli, ko je inšpektorica zahtevala, da morajo biti šotori postavljeni znotraj za to določenega območja. (Slika: PrintScreen/YouTube) Migranti so se uprli, ko je inšpektorica zahtevala, da morajo biti šotori postavljeni znotraj za to določenega območja. (Slika: PrintScreen/YouTube)

Migranti so fizično napadli inšpektorico urada za tujce, ki je opravljala redne preglede lokacij, kjer nezakonito prebivajo ilegalni  migranti, poroča portal Krupljani.

Inšpektorica je imela nalogo, da šotore, ki so izven določenega območja, vrne tja, kjer je določen teren za šotorišče. Najprej je migrante skušala pregovoriti, toda skupina je krenila nanjo, da z njo fizično obračuna. Na srečo sta bila poleg dva varnostnika, ki sta morala uporabiti silo, da sta jo rešila. Pri tem je eden od napadalcev padel na deblo in se poškodoval, je sporočil Slobodan Ujić, direktor urada za tujce.

Migrantska zgodba je seveda drugačna. Po njihovo so družini, ki bi se morala preseliti, rekli, da mora takoj oditi. Pri tem naj bi bili predstavniki oblasti nasilni.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh