VIDEO: V Hercegovini odkrili skrivnostno jamo s človeško obdelanimi rovi; lokacija jame ostaja zaupna

Lokacija brezna v Hercegovini zaradi različnih razlogov ostaja zaupna. Foto: Youtube Lokacija brezna v Hercegovini zaradi različnih razlogov ostaja zaupna. Foto: Youtube

Na območju Ljubuškega v Hercegovini so po naključju odkrili skrivnostno jamo s človeško obdelanimi rovi; lokacija brezna zaradi različnih razlogov ostaja zaupna.

Pri tem se vidi, da so bili rovi (hodniki) jame človeško »obdelani«, poroča Ljubuski.net. Po navedbah istega portala posneti videoposnetek že gledajo strokovnjaki, ki za zdaj ne želijo izdati natančne lokacije nenavadnega odkritja. En del posnetka prikazuje tudi prisotnost večjega števila kač v podzemnih rovih oziroma hodnikih.

Avtorji videoposnetka so za Ljubuski.net sporočili, da bodo zagotovili dodatne informacije, uredništvo portala pa ugotavlja, da je posnetek verodostojen.

Posnetek jame si lahko ogledate spodaj!

Mediji

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.