10.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 8 marca, 2021

(VIDEO) Internetna zvezdnica iz LA: Če bo treba, bom šla na mejo in s kladivom pred migranti branila Slovenijo, mojo domovino!

Barbara Horvat je 25-letna Slovenka, ki že več mesecev živi v Los Angelesu in ima na YouTubu svoj kanal s skoraj 150 tisoč sledilci. Redno objavlja svoja razmišljanja, eno zadnjih je bilo o ilegalnih migrantih, ki ogrožajo Slovenijo.

Horvatova redno ponavlja, da je Slovenija njena domovina. Ker je ogrožajo ilegalni migranti in ker aktualna politika ne naredi ničesar, da bi preprečila kršitve ozemeljske suverenosti, je napovedala, da se bo vrnila domov in branila meje. »V eni roki bom imela majhno lopato, v drugi majhno kladivo. Stala bom tam in branila bom svojo domovino, če bom morala,« pravi na posnetku.

Svetlolasa Slovenka ne skriva svojih desnih pogledov na politiko. Pozdravila je zmago SDS na volitvah, boji pa se, da bi potem, ko je Avstrija napovedala, da bo zaprla svoje meje, Slovenija postala migrantski žep za več deset tisoč ilegalnih migrantov.

Barbara Horvat je s svojimi posnetki na YouTubu prisotna že več kot 10 let. Med drugim se je maja letos zavzela za Tommyja Robinsona, novinarja, ki je moral zaradi kritike islama v zapor.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine