(VIDEO) Grofica Natalie se je iz nevarne Švedske preselila v varno Madžarsko

Grofica Natalie v pogovoru za madžarsko televizijo M1. (Slika: PrintScreen/YouTube) Grofica Natalie v pogovoru za madžarsko televizijo M1. (Slika: PrintScreen/YouTube)

»Jasno je, zakaj je Madžarska varna. Tukaj ni migrantov,« je v pogovoru za madžarsko televizijo M1 dejala grofica Natalie, ki se je po 40 letih življenja na Švedskem z družino preselila na Madžarsko.

Grofica Natalie je v intervjuju z M1, dejala, da je bilo zaradi migrantov na Švedskem življenje neznosno. Nasilje, ki ga počno migranti v šolah, bolnišnicah, na ulici in drugod je nepredstavljvo. Predstavnica švedske aristokracije (njena mati je madžarskih korenin) se je zato preselila na Madžarsko, ki se je zdi varna država.

»Ko na Švedskem skušaš v miru popiti kavo s prijatelji, se nenadoma pojavi pet ali šest migrantov, starih med 15 in 16 let, ki ti grozijo z nožem. Ukradejo ti mobilni telefon in torbico,« je o švedskem vsakdanjiku povedala grofica. Po njemu je zaradi migrantov popolnoma uničen trg dela. Sposobni Švedi ostajajo brez služb, ker jih dobijo popolnoma nesposobni migranti. »Osemdeset odstotkov zaposlenih v največji stockholmski bolnišnici je migrantov,« je povedala grofica Natalie.

Georg Spöttle, madžarski varnostni strokovnjak, ki svetuje grofici, je o grožnjah, ki jih po selitvi prejema Natalie, dejal, da gre za tipično levičarsko aktivistično akcijo, za vrsto osebnega napada na osebo, ki je bila značilna za komunizem. »Vsakemu, ki podpira vlade, ki nasprotujejo migracijam in želijo normalno, mirno evropsko življenje, bodo skušali onemogočiti in zagreniti bivanje,« je dejal Spöttle.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh