Policija išče lastnika najdenega kolesa; na mopedu COLIBRY prišlo do samovžiga zaradi tehnične okvare

Išče se lastnik gorskega kolesa znamke Terrana Tip BHS, sive barve. Foto: Policijska uprava Murska Sobota Išče se lastnik gorskega kolesa znamke Terrana Tip BHS, sive barve. Foto: Policijska uprava Murska Sobota

Policisti PP Gornja Radgona so bili minulo sredo obveščeni o najdbi gorskega kolesa znamke Terrana Tip BHS, sive barve. Če kdo kolo pogreša naj se oglasi na Policijski postaji Gornja Radgona, Ljutomerska cesta 32/a ali pokliče na tel. št. 113.

Minuli torek, ob 11.35. uri so bili policisti obveščeni o požaru mopeda v Črešnjevcih. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotavljajo, da je na mopedu znamke  PIAGGIO COLIBRY prišlo do samovžiga in sicer zaradi tehnične okvare na dovodni cevi za gorivo. Nastalo je za okrog 250 evrov škode. Tuja krivda je izključena.

Vir: Policijska uprava Murska Sobota

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.