Poglejte, kako so ilegalne migrante ujele kamere, ki jih imajo lovci postavljene po gozdovih in krmiščih za divjad

  • Napisal  Peter T., C.Š. (Nova24TV)
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
(Slika: Facebook) (Slika: Facebook)

O prodoru nezakonitih migrantov na ozemlje Slovenije poročajo že lovci s terena. Namesto divjadi so se v njihove lovske kamere – te snemajo dogajanje v gozdu – ujeli migranti, ki prosto in ilegalno hodijo po slovenskem ozemlju. Poleg tega v gozdovih, kjer kampirajo, puščajo sledi v obliki smeti.

Da migranti povsem prosto in v večjem številu hodijo po slovenskih vaseh in gozdovih, poročajo iz Bele krajine, z Dolenjske, južnega dela Primorske in celo s Krasa. Invazija priča o nezadostnem varovanju slovenske meje, hkrati pa prebivalce pušča v strahu, povsem prepuščene samim sebi.

Tokrat objavljamo fotografije, ki so jih na lovskem portalu objavili tamkajšnji lovci. V svoje kamere, nameščene v okolico krmišč, so namesto divjadi ujeli nezakonite migrante. Ti se namreč povsem svobodno in brezbrižno sprehajajo po slovenskih gozdovih, da bi prišli do želene destinacije.

(Slika: Facebook)

TUKAJ si lahko ogledate, kakšno svinjarijo za seboj puščajo ilegalni migranti.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.