Po finančnem ministru Andreju Bertonclju odstopil tudi Marjan Šarec! Poziv k čimprejšnjim volitvam.

Foto: posnetek zaslona Foto: posnetek zaslona

Minister za finance Andrej Bertoncelj je zaradi strokovnih razlogov danes odstopil s položaja, so za STA potrdili na ministrstvu, po tem pa je odstopil tudi premier Marjan Šarec. Kaplja čez rob je bilo ukinjanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, pri čemer so v LMŠ povozili stroko in zdravo pamet, kar je prejšnji teden minister s državnimi sekretarji opozoril tudi v pisni izjavi.

Minister za finance Andrej Bertoncelj je zaradi strokovnih razlogov odstopil s položaja, so za STA potrdili na ministrstvu.  Sledil je tudi odstop predsednika vlade Marjana Šarca. Več sledi…

Spomnimo, da je prejšnji teden odstop po porazu na kongresu DeSUS napovedal že minister za obrambo Karl Erjavec. Ob dejstvu, da so komaj zagotovili glasove za ministrico Angeliko Mlinar, je bil padec vlade neizogiben.

Šarec je pozval k čimprejšnjim volitvam. 

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.